Els 100 Cims d’En Ruta: La Gallina Pelada

On anirem

La comarca del Berguedà ofereix una col·lecció de cims que no s’acaba mai. En aquesta ocasió creuarem a la riba dreta del Llobregat i des de Vallcebre, entre antigues mines de carbó i jaciments amb petjades de dinosaure, uns pocs quilòmetres de carretera de muntanya ens conduiran al bonic paratge de la font Freda des d’on emprendrem l’ascensió – dura per moments però no pas massa llarga – al capdamunt de la serra d’Ensija

Quan assolim els rasos herbats de la part alta del massís els horitzons esdevindran infinits; aquí coronarem no només la Gallina Pelada, sinó també els cims secundaris de la Creu de Ferro i el Serrat Voltor, tots ells a la ratlla dels 2300 metres d’altitud. Entremig, i per recuperar forces abans d’emprendre la baixada, el refugi d’Ensija serà el lloc ideal per aturar-nos a fer un mos mentre gaudim d’un paisatge d’autèntica muntanya.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
12km 900m Alta Mitjana 6-7h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

25 juny 2022
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
10:00 - 17:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

La Font Freda
Vallcebre

Organitzador

Els 100 cims d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida