Acomiadem l’estiu En Ruta: El camí de ronda del Garraf

On anirem

A la primera setmana d’octubre i si fa bon dia la temperatura del mar a la costa del Garraf encara convida a apurar al màxim la temporada de bany; i, en tot cas, el tram de camí de ronda que s’estén entre Sitges i Vilanova i la Geltrú justifica sí o sí la caminada tant per la bellesa de les seves cales i dels seus penya-segats com pel seu caràcter per moments agrest i solitari.

Abans de caminar arran de mar, però, us proposarem un tram d’excursió per l’interior, entre pinedes i vinya, que de ben segur us sorprendrà agradablement i que ens permetrà acostar-nos a descobrir un patrimoni amb elements tan singulars i atractius com la torre de Can Bruguera, la masia de Can Girona o l’antic castell de Miralpeix; tot plegat mentre gaudim d’unes panoràmiques prou extenses. La visita a la bellíssima vila de Sitges, d’una banda, i al port i el far de Vilanova, per l’altra, posaran la cirereta a una ruta llarga però ben senzilla i còmoda de fer.

Dades de la sortida de dissabte 18: De Queralbs a Núria pel camí Vell
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
22km 350m Mitjana Baixa 7-8h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

03 oct. 2021
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
09:30

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Ermita de Sant Sebastià
Sitges

Organitzador

Altres activitats
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com