Caminada nocturna: El Tagamanent i la Calma

On anirem

A l’extrem meridional del pla de la Calma i penjat sobre la vall del Congost, el turó de Tagamanent és un magnífic mirador de bona part del país a la vegada que un referent geogràfic i històric per a les terres montsenyenques situades a cavall d’Osona i el Vallès. Pujar-hi al capvespre, amb la fresca, ens oferirà una perspectiva diferent de l’habitual dels infinits paisatges que s’albiren des del seu cim.

Mentre es faci fosc, la ruta continuarà tot acostant-nos a un reguitzell de velles masies carregades d’història; algunes encara dempeus i plenes d’activitat, com el Bellver, l’Agustí o el Bellit, i d’altres enrunades i misterioses, com el mític Cafè dels Carlins. Tot plegat mentre caminem a la llum de la lluna per entre els relleus suaus i solitaris de la Calma, per camins sempre còmodes on no tindrem altra feina que gaudir de l’espectacle que ens ofereix la nit en plena muntanya.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
15km 550m Mitjana Baixa 5-6h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

22 jul. 2022
Expired!

Hora

(Activitat tarda-nit)
20:00 - 02:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

El Bellver
Tagamanent

Organitzador

Caminada nocturna
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com