Els Clàssics d’En Ruta: Calella, Llafranc i Tamariu

On anirem

El municipi de Palafrugell presenta una façana costanera abrupta, on són protagonistes els penya-segats que cauen a plom sobre el mar; dalt d’un d’aquests turons abocats a la Mediterrània, el far de Sant Sebastià ofereix una de les millors panoràmiques de tota la comarca. Entre aquesta costa alta i trencada apareixen les petites platges d’aigües clares i llueixen amb llum pròpia els pobles blancs de Calella, Llafranc i Tamariu que es troben, sens dubte, entre els més atractius de tot el litoral empordanès.

Durant aquesta excursió recorrerem de punta a punta els camins de ronda del terme i ens remullarem en alguna de les seves cales; com a complement, per poder fer una ruta circular i també perquè val molt la pena copsar el contrast de paisatges, ens endinsarem momentàniament a la plana on rememorarem els temps anteriors al boom turístic en què a l’Empordà es vivia – a més de la pesca – de l’agricultura i de la indústria del suro.

Dades de la sortida

Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
17km 850m Alta Mitjana 7-8h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

02 jul. 2022
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
10:00 - 18:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Port Pelegrí
Calella de Palafrugell

Organitzador

Els Clàssics d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com