Els Clàssics d’En Ruta: Tossa i el massís de Cadiretes

On anirem

No diem res de nou si expliquem que Tossa de Mar en general i el recinte murallat de la Vila Vella en particular formen, probablement, el nucli urbà més atractiu de la costa catalana; però potser no és tan coneguda la bellesa del seu entorn muntanyós, emmarcat en el granític massís de Cadiretes.

En aquesta sortida recorrerem, gairebé sempre per còmodes pistes forestals de desnivell suau, aquest muntanyam cobert de magnífiques pinedes i esquitxat per monuments megalítics i rocam de formes inversemblants d’entre les quals sobresurt el magnífic paratge de Pedra-sobre-altra; i, com no, ens arribarem fins al cim del puig de Cadiretes, des d’on les vistes són espectaculars. Abans haurem transitat pel bellíssim camí de ronda que va de Tossa a la cala Pola i ens haurem acostat a l’acollidor santuari de Sant Grau, on aprofitarem l’hostatgeria per fer merescuda parada i fonda.

Dades de la sortida

Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
22km 800m Alta Baixa 7-8h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

18 abr. 2022
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
09:30

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Platja Gran
Tossa de Mar

Organitzador

Els Clàssics d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida