En Ruta Gastronòmica: Cuina Volcànica a Santa Pau (Novetat!)

On anirem

Des de fa uns anys i amb el nom de “Cuina Volcànica”, pagesos i restauradors de la Garrotxa duen endavant un magnífic projecte per posar en valor els productes de la comarca – el fesol, la tòfona, els embotits, les verdures, la carn, el mató… –  tot aprofitant la qualitat i la proximitat de les matèries primeres a l’hora d’elaborar els seus plats; us proposem, en aquesta activitat, fer un tast de tan atractiva proposta a Can Xel, un dels restaurants de referència d’aquelles contrades.

Abans – que cal agafar gana i guanyar-se el dinar! – emprendrem una ruta de mitja jornada, còmoda i entretinguda, que ens portarà a recórrer l’entorn de la vila medieval de Santa Pau – que ja de per sí mereix una visita – i acostar-nos tant als seus paratges més emblemàtics – entre els quals els volcans de Santa Margarida i del Croscat – com a d’altres de menys coneguts però igualment interessants com ara les antigues esglesioles de Sant Miquel Sacot i Sant Martí Vell.

 

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
17km 600m Mitjana Mitjana 6-7h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Inclou també dinar de “Menú Volcànic” al restaurant Can Xel.

Dia

24 oct. 2021
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
08:30

Preu

45€ (adults) - 35€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Can Xel
Santa Pau

Organitzador

En Ruta gastronòmica
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida