Els Dijous d’En Ruta: La Mola del Garraf

On anirem

El sector del massís del Garraf que s’estén entre el Puig de la Mola i les Solius – dos cims amb unes vistes fenomenals, inclosos ambdós entre els 100 de la FEEC – condensa l’essència absoluta d’aquesta muntanya: un paisatge dur i solitari, eixut i aspre, d’horitzons infinits amb la Mediterrània al fons i en què només alguns pins i l’endèmic margalló són capaços d’arrelar en una roca calcària que és per tot arreu.

En aquesta ruta descobreix aquesta muntanya tan característica tot sortint de la vila de Begues, alçada en un altiplà que domina la vall baixa del Llobregat. Poques mostres més de civilització trobarem al llarg del dia: algunes masies – les de la plana encara habitades, les més enlairades abandonades en la seva majoria com li ocorre al majestuós casalot de Jaques – i rastres, en forma de barraques i de murs de pedra seca, de quan el conreu de la vinya era habitual en aquestes contrades abans que arribessin la fil·loxera i el despoblament.

Dades de la sortida 

Hora d’inici Lloc d’inici/final Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
9:00h Plaça de Camilo Riu, Begues 25km 850m Alta Mitjana 8-9h

 

  • Tarifa reduïda de 15€ per a pensionistes, menors de 12 i persones a l’atur o en situació d’ERTO, presentant en cada cas document acreditatiu.
  • El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny; no inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa.
  • Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 3€.

Dia

14 des. 2023
Expired!

Hora

09:00

Preu

Normal: 20€ - Reduïda: 15€

Localització

Plaça de Camilo Riu
Begues

Organitzador

Els Dijous d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com