Els Dijous d’En Ruta: El Puigsacalm

On anirem 

 

El Puigsacalm constitueix el sostre de la comarca de la Garrotxa i de tota la serralada Transversal Catalana; és, a més, un cim amb unes panoràmiques excepcionals, fàcil d’assolir i voltat d’uns paisatges de postal. Per tot plegat ha esdevingut des de sempre un objectiu recorrent per als excursionistes i està inclòs en el repte dels 100 Cims de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

En aquesta ocasió, d’entre les moltes rutes que permeten arribar fins al cim, recorrerem la que ho fa des de la collada de Bracons per la variant dels Tossals; això implica un desnivell moderat i la petita dosi d’aventura d’un parell de senzilles i divertides grimpades. A la tornada aprofitarem per visitar l’esglesiola romànica de Sant Bartomeu de Covildases i per endinsar-nos en la solitària fageda de la Baga de Curull: una autèntica joia que de ben segur us sorprendrà!

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
13km 850m Alta Mitjana 6-7h

 

El preu inclou la preparació de la ruta i guiatge amb explicacions sobre el terreny, el dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i l’assegurança d’accidents.

Dia

28 jul. 2022
Expired!

Hora

(Activitat de dia complet)
10:00 - 17:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Collada de Bracons

Organitzador

Els Dijous d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida