Els Dijous d’En Ruta: El turó de l’Home i les Agudes

On anirem

Els clàssics de l’excursionisme ho són per alguna cosa, i els meravellosos paisatges que s’estenen entre la vall de Santa Fe i la carena culminant del Montseny en són una mostra. Anar-hi entre setmana, a més, permet gaudir-ne lluny de les aglomeracions dels dies festius.

En aquesta ruta complirem amb les visites obligades als cims del turó de l’Home – punt més alt del massís i de tot el Vallès – i de les Agudes – un 100 Cims essencial del repte de la FEEC i sostre comarcal de la Selva – o a les abundants fonts de Passavets i del Briançó, però també coneixerem alguns racons que sovint passen desapercebuts per al muntanyenc com ara el solitari turó Gros – quines vistes! – o el curiós i llegendari paratge de l’Abraçada; tot plegat enmig de la típica boscúria montsenyenca que, a l’hivern, mostra el bellíssim contrast entre la verdor de l’avetosa i les fagedes despullades que ens permetran sentit el soroll de les nostres passes sobre una imponent catifa de fulles daurades.

 

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
15km 850m Alta Mitjana 7-8h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

31 març 2022
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
09:30

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Can Casades
Santa Fe del Montseny

Organitzador

Els Dijous d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com