En Ruta Selecció: Llancers i la Grevolosa

On anirem

A l’ombra de muntanyes properes i de més anomenada, com el Puigsacalm o Cabrera, la serra dels Llancers passa sovint desapercebuda. Malgrat això, els seus relleus coberts de roures i de faigs que, de tant en tant, ofereixen esplèndides panoràmiques a banda i banda del carener, mereixen ser coneguts i trepitjats.

La ruta que us proposem s’inicia al Veïnat de Dalt de la Vola; no ens estarem de fer unes quantes marrades per conèixer els masos i l’església d’aquest antic terme, ja fa temps agregat a Sant Pere de Torelló. Travessat el riu Fornés, afluent del Ges a Sant Pere, serà el moment d’enfilar-se a Llancers i de recórrer bona part de la serra resseguint de prop la carena fins que, prop de la collada de Bracons, arribi el moment d’endinsar-se a la veritable joia del dia: la fageda de la Grevolosa, petita en dimensions però amb una inusual concentració d’arbres catalogats com a monumentals. Un darrer tram de nou a la vora del Fornés ens retornarà al punt de partida, on arribarem amb la satisfacció d’haver descobert tota una sèrie de paratges d’allò més atractius a la vegada que poc coneguts per al comú dels excursionistes.

Dades de la sortida

Hora d’inici Lloc d’inici/final Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
9:00h El Veïnat de Dalt, la Vola 18km 800m Alta Mitjana 7-8h

 

  • Tarifa reduïda de 15€ per a pensionistes, menors de 12 i persones a l’atur o en situació d’ERTO, presentant en cada cas document acreditatiu.
  • El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny; no inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa. 
  • Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 4€.

Dia

14 abr. 2024
Expired!

Hora

09:00

Preu

Normal: 20€ - Reduïda: 15€

Localització

El Veïnat de Dalt
la Vola

Organitzador

En Ruta Selecció
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida