En Ruta Selecció: La serra de l’Obac

On anirem

Tot i assolir altituds més modestes, la serra de l’Obac és molt més que la germana petita del veí massís de Sant Llorenç del Munt. Els magnífics i esvelts monòlits de conglomerat, les cingleres ben verticals i les profundes valls cobertes de bosc atorguen a aquestes contrades una gran personalitat i una immensa qualitat paisatgística i ecològica que es veu, a més, complementada per la presència aquí i allà dels vestigis de l’activitat humana en forma de poues de glaç, de forns de maó, de balmes obrades, de torres de guaita o de fonts ben arranjades per gaudir d’un dia en plena natura.

L’itinerari que us proposem surt del coll de l’Obac i s’atura a les principals agulles i als cims més elevats de la muntanya: la Roca Salvatge, el Paller de Tot l’Any, el turó de la Pola i el Castellsapera. Entre uns i altres transitarem sempre per corriols ben atractius, molt panoràmics en alguns punts i gairebé selvàtics en d’altres però que sempre aporten al caminant una impressió de veritable muntanya, amb l’afegit per moments d’una notable i fins i tot inquietant sensació solitud.

Dades de la sortida

Hora d’inici Lloc d’inici/final Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
9:00h Casa Nova de l’Obac 19km 950m Alta Mitjana 8-9h

 

  • El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny; no inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa.
  • Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 4€.

Dia

18 febr. 2024
Expired!

Hora

09:00

Preu

Normal: 20€ - Reduïda: 15€

Localització

Casa Nova de l'Obac

Organitzador

En Ruta Selecció
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida