En GeoRuta: Bruguers i la Morella

On anirem

El massís del Garraf, tot i els continus intents humans per degradar-lo, ofereix encara a l’excursionista alguns dels millors paratges de totes les muntanyes mediterrànies catalanes. I constitueix, a més, un dels relleus més interessants de tot el país des del punt de vista geològic.

En aquesta excursió transitarem primer pel Garraf Vermell, de gresos i conglomerats erosionats pel vent formant escenogràfiques balmes i roques foradades. Ho farem sortint de l’emblemàtic indret de la Mare de Déu de Bruguers i passant a tocar de l’històric castell d’Eramprunyà, que domina el territori des del seu altiu emplaçament.

Tot seguit, i durant la major part de la ruta, trepitjarem el Garraf Blanc. Serem en un territori dur, calcari, farcit de coves, avencs, rasclers i dolines que donen forma a uns paisatges agrestes, d’una bellesa salvatge i amb unes panoràmiques que abasten mig país, gairebé sempre amb el mar als nostres peus, i que assoleixen la seva culminació al magnífic cim de la Morella, sostre del massís.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
19km 900m Alta Mitjana 8-9h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat, assegurança d’accidents.

Dia

13 set. 2020
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
10:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Ermita de la Mare de Déu de Bruguers
Bruguers

Organitzador

En GeoRuta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida