En GeoRuta: Sant Salvador de les Espases

On anirem

Davant per davant de les agulles montserratines, enlairats sobre la riba esquerra del Llobregat i al límit entre les comarques del Baix Llobregat i el Vallès Occidental hi ha un garbuix de turons que ofereixen les millors panoràmiques de la muntanya més màgica del país i de les terres que l’envolten. A més, són un indret ideal per a conèixer bona part de la història geològica de Catalunya: sabíeu que Montserrat és un antic delta de quan la Catalunya central estava sota les aigües del mar?

Sortint d’Olesa, i després de fer un bon tomb per una vila que val la pena conèixer, ens encararem a la muntanya i coronarem fins a tres dels serrats més emblemàtics de la zona: Sant Salvador de les Espases – al llistat dels 100 Cims de la FEEC, amb la seva acollidora ermita al capdamunt –, el puig de l’Hospici i el puig Cendrós – un altre 100 Cims; tot plegat mentre transitem per camins carregats d’història que s’obren pas entre pinedes i camps d’oliveres.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
18km 850m Alta Mitjana 7-8h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

03 oct. 2020
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
10:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Organitzador

En GeoRuta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com