En Ruta Urbana: Olot

On anirem

Poques ciutats de Catalunya tenen uns espais periurbans de la bellesa i de la singularitat que ofereixen les rodalies d’Olot. No cal dir que parlar de la capital de la Garrotxa és parlar de volcans, així que en la primera part de la sortida ens enfilarem a dos d’ells, els més integrats a la trama urbana: el Montsacopa i el Montolivet, des d’on – a més de poder conèixer l’origen de la zona volcànica més important de la península Ibèrica – obtindrem unes panoràmiques fantàstiques de la vila.

Havent-ne baixat, començarem a recórrer els esplèndids i sorprenents paratges que s’estenen a banda i banda del Fluvià – riu que creuarem un parell de vegades – i vora dels elegants eixamples residencials inspirats en les ciutats jardí angleses. Aquí trobarem racons tan bells com l’encantador parc de Pedra Tosca o l’aiguamoll i la popular font de la Moixina, entre molts d’altres que conformen un territori ideal per caminar amb calma i sense massa esforç, ocupats només a gaudir de l’espectacle.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
17km 350m Baixa Baixa 6-7h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

23 oct. 2021
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
10:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Plaça de Clarà
Olot

Organitzador

En Ruta Urbana
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida