Les Passejades d’En Ruta: El parc d’Olèrdola

On anirem

El conjunt monumental d’Olèrdola és un dels més interessants del país i inclou elements que abasten quatre mil anys d’història, des de l’edat del bronze fins ben entrat el segle XX passant per l’època ibera, la dominació romana i l’edat mitjana. El seu atractiu es veu incrementat per una ubicació espectacular al capdamunt de la cinglera que domina el fondo de la Vall, enmig d’un paisatge dur i feréstec: una mena de versió a escala del proper massís del Garraf.

Aquesta ruta, curta però prou intensa, visita no només el recinte on s’alcen l’antic castell i l’església de Sant Miquel, sinó tot un seguit d’elements patrimonials – necròpolis, abrics prehistòrics, fonts, forns de calç… – que esquitxen un territori calcari d’una bellesa extraordinària; ho fa gràcies a camins per moments emocionants, amb uns pocs passos aeris entretinguts però que no ofereixen majors dificultats. Una manera ben digna de finalitzar tot un any de muntanya!

Dades de la sortida

Hora d’inici Lloc d’inici/final Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
9:30h Plaça d’Anselm Clavé, Sant Miquel d’Olèrdola 11km 350m Baixa Mitjana 4-5h

 

  • Tarifa reduïda de 10€ per a pensionistes, menors de 12 i persones a l’atur o en situació d’ERTO, presentant en cada cas document acreditatiu.
  • El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny; no inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa.
  • Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 3€.

Dia

31 des. 2023
Expired!

Hora

(Activitat matinal)
09:30

Preu

Normal: 20€ Descompte: 15€

Localització

Plaça d’Anselm Clavé, Sant Miquel d’Olèrdola

Organitzador

Les passejades d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com