Les Passejades d’En Ruta: Sant Mateu

On anirem

Entre el Vallès i el Maresme i a tocar de la metròpoli barcelonina, la serralada Litoral Catalana amaga tota una col·lecció de racons que permeten realitzar escapades ràpides però no per això menys interessants. L’ermita i la propera font de Sant Mateu es troben, per la seva bellesa i per la facilitat dels accessos, entre aquests paratges que de tan propers sovint resulten fins i tot desconeguts per a l’excursionista, acostumat a cercar destinacions més llunyanes i exòtiques.

En aquesta ocasió ens enfilarem a Sant Mateu des de la vila de Teià, tot aprofitant una extensa i ben senyalitzada xarxa de senders i de pistes forestals oberta en el sauló característic d’aquestes muntanyes, entre pinedes i alzinars esquitxats de blocs de granit amb formes sovint inversemblants. Ja a la carena ens acostarem al mirador de la Cornisa i al turó de Sant Baldiri des d’on les vistes, de mar a muntanya, se’ns obriran de manera espectacular si tenim la sort de gaudir d’un d’aquells dies de cels clars propis de les primeres setmanes de l’hivern.

Dades de la sortida

Hora d’inici Lloc d’inici/final Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
9:00h Passeig de la Riera, Teià 11km 500m Baixa Baixa 4-5h

 

  • Tarifa reduïda de 10€ per a pensionistes, menors de 12 i persones a l’atur o en situació d’ERTO, presentant en cada cas document acreditatiu.
  • El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny; no inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa.
  • Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 3€.

Dia

24 des. 2023
Expired!

Hora

(Activitat matinal)
09:00

Preu

Normal: 15€ - Reduïda: 10€

Localització

Passeig de la Riera, Teià

Organitzador

Les passejades d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida