Els 100 Cims d’En Ruta: El Puigsallança

On anirem

La Garrotxa no és només sinònim de volcans: al sud de la comarca i lluny dels paratges més concorreguts s’alça la bellíssima serra de Finestres, solitària i de relleus abruptes, que ofereix a l’excursionista un entorn paisatgístic extraordinari i uns quants elements patrimonials prou interessants que bé mereixen la visita.

En aquesta ruta ens hi enfilarem per la solana, partint de la pintoresca localitat de Sant Aniol. Una primera ascensió – per moments dura però prou entretinguda – ens acostarà fins al conjunt que formen el santuari de Santa Maria i les restes del castell, encimbellat en un indret absolutament fenomenal; des d’aquí, un agradable trajecte carener ens conduirà ràpidament al Puigsallança, un 100 Cims per sobre dels mil metres d’altitud i amb unes panoràmiques absolutament inoblidables. El contrast amb aquests horitzons infinits el posaran, ja de tornada, els camins que ressegueixen els torrents de la capçalera de la riera de Llémena, digne colofó a una sortida excepcional.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
16km 800m Alta Mitjana 7-8h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

29 maig 2022
Expired!

Hora

(Activitat dia complet)
10:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Sant Aniol de Finestres

Organitzador

Els 100 cims d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida