Rutes en la Tercera Fase: El castell de Montpalau

On anirem

Els darrers contraforts de la serra del Montnegre estan constituïts per una sèrie de turons granítics, coberts en la seva majoria de pinedes i alzinars, que ofereixen unes vistes meravelloses de la costa de l’Alt Maresme alhora que amaguen interessants elements patrimonials.

Sortint de Pineda de Mar la ruta comença enfilant-se fins al turó de Montpalau, on des de les ruïnes de l’antic castell es gaudeix d’unes increïbles panoràmiques que s’estiren en totes direccions. Havent-ne baixat, l’itinerari s’apropa al veïnat de Riu fins a trobar-nos amb l’antiga parroquial de Sant Pere, que s’aixeca en un paratge esplèndid.

La segona meitat de l’excursió transcorre en un agradable puja-i-baixa per la boscosa muntanya de la Guàrdia per, tot seguit, davallar cap al poble de Santa Susanna. Finalment remunta fins a l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia des d’on, ja de nit, les llums de la ciutat ens guiaran per tornar a Pineda.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
14km 550m Mitjana Baixa 5-6h

 

El preu inclou la preparació de la ruta, el guiatge durant la ruta, informació detallada sobre el terreny i el lliurament posterior d’un dossier informatiu en format digital.

Dia

11 jul. 2020
Expired!

Hora

(Activitat de tarda-nit)
17:30

Preu

10€ (preu únic)

Localització

Església de Santa Maria
Pineda de Mar

Organitzador

Rutes en la Tercera Fase
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida