Rutes en la Tercera Fase: La vall de Camprodon

On anirem

Aigües amunt de Camprodon – una vila que per sí sola mereix una visita – el riu Ter davalla cabalós per entre uns paisatges de gran bellesa, eminentment boscosos i on s’aixequen poblets amb encant i carregats d’història.

D’entrada, la ruta abandona la plana i s’enfila pels contraforts de la serra Cavallera fins arribar a la torre del mateix nom, mig enrunada però ubicada en un paratge que ofereix unes panoràmiques privilegiades. Pel collet de Gener l’itinerari salta a l’obaga i comença a transitar un xic enlairat sobre el fons de vall, per camins i pistes que alternen trams de bosc amb prats i camps de conreu.

Ja a les envistes de Vilallonga de Ter, l’excursió emprèn el retorn a Camprodon gairebé sempre a la vora del riu – que només deixa per pujar al bellíssim llogarret de la Roca de Pelancà – per un camí ombrívol i frescal, esquitxat de fonts i amb l’atractiu afegit que suposa la visita a la magnífica església romànica de Sant Esteve de Llanars.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
17km 550m Mitjana Baixa 5-6h

 

El preu inclou la preparació de la ruta, el guiatge durant la ruta, informació detallada sobre el terreny i el lliurament posterior d’un dossier informatiu en format digital.

Dia

05 jul. 2020
Expired!

Hora

(Activitat matinal)
09:30

Preu

10€ (preu únic)

Localització

Plaça de les Basses d’en Barral
Vallvidrera

Organitzador

Rutes en la Tercera Fase
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com