Rutes a la Carta

Rutes a la Carta

A En Ruta volem que tothom trobi una activitat a la seva mida. Si es dona el cas que està entre les que nosaltres us proposem, només us hi heu d’apuntar; i si no… per què no us animeu a fer-nos una proposta? o preferiu que us la fem nosaltres a partir del que ens expliqueu?

Entre allò que us podem organitzar per passar un bon dia a la muntanya hi cap qualsevol cosa que la vostra imaginació us convidi a fer: una llarga excursió o una simple passejada; un joc de pistes o una gimcana; un bany refrescant a la gorga d’un riu o un bivac sota els estels… tot s’hi val! I, si ho voleu, combineu-ho amb una visita cultural, amb un taller de natura, amb una activitat d’esports d’aventura, amb un bon àpat… només ens ho heu de dir i, acte seguit, despreocupar-vos de tot el que no sigui gaudir-ne; d’això – i de tota la resta – ens n’ocupem nosaltres.

Per divertir-se a la muntanya no hi ha més condicionant que el de voler-ho fer: tant se val si sou joves o grans; si esteu en plena forma o si lluïu amb orgull panxa cervesera; si teniu ganes de gaudir-ne en soledat o si us hi acompanyen fins a la sogra i el lloro. Veniu amb nosaltres a celebrar un aniversari o un divorci; a fer una jornada de convivència amb els vostres companys d’empresa o a festejar que no els haureu de tornar a veure mai més. O feu-ho simplement perquè us ve de gust, que segurament sigui el millor motiu de tots.

Així doncs…parlem d’això vostre?

 

Parlem-ne!