Caminada nocturna: Cales i turons de Blanes

On anirem

Tot i el seu creixement un xic desmesurat de les darreres dècades, Blanes conserva racons que encara mereixen – i molt! – una visita; fer-la amb les darreres llums del dia o ja ben entrada la nit serveix per conèixer aquest entorn d’una manera diferent, sense la calor i sense la presència massiva de turistes de les hores centrals del dia i amb les llums de la vila servint-nos de guia.

En la primera part de l’excursió, i després de complir amb el ritual de pujar a sa Palomera, ens acostarem a algunes de les magnífiques cales del municipi: de la quasi urbana de Sant Francesc a la solitària de s’Agüia i fins a Santa Cristina, aquesta darrera ja en terme de Lloret de Mar. A la tornada, i abans de desembocar de nou al port i al passeig, enfilar-nos als turons on s’alcen l’ermita de Santa Bàrbara i el castell de Sant Joan ens permetrà gaudir de la frescor de la marinada i, alhora, descobrir la vida nocturna de la ciutat als nostres peus.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
15km 450m Mitjana Baixa 5-6h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

08 jul. 2022
Expired!

Hora

(Activitat tarda-nit)
20:00 - 02:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Plaça dels Països Catalans
Blanes

Organitzador

Caminada nocturna
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida