Les Passejades d’En Ruta: Castell i Cap Roig

On anirem

Si tota la costa Brava és la meravella coneguda per tothom, l’espai natural de Castell – Cap Roig, situat entre Calella de Palafrugell i Palamós, constitueix una de les seves joies més preuades tant des d’un punt de vista paisatgístic com ecològicament parlant.

En d’altres ocasions hem conegut aquest petit paradís en rutes de dia complet; aquest cop, però, us proposem fer-ho en una còmoda caminada matinal la primera part de la qual transita per l’interior, entre pinedes i camps de conreu, per finalment desembocar a la costa al sorral verge de Castell. De tornada serà el moment de paladejar pausadament el meravellós i ben conservat camí de ronda que ens acostarà a meravelloses platges com les de la cala Corbs, la cala Estreta o el Crit així com a paratges d’una enorme bellesa entre els quals la pintoresca Foradada o el mirador de les illes Formigues al cap de Plans. El bany, per poc que el temps de finals de setembre encara acompanyi, serà pràcticament obligat!

Com a complement a l’excursió, i en acabar la ruta, dedicarem una estona a visitar els jardins de Cap Roig, un espai emblemàtic on es barregen la natura i l’art d’una manera absolutament harmoniosa. Que no us ho expliquin els turistes!

Dades de la sortida 
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
10km 350m Baixa Mitjana 4-5h

 

Tarifa reduïda per a pensionistes, menors de 12 i persones a l’atur o en situació d’ERTO, presentant en cada cas document acreditatiu.

El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny.

No inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa.

Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 3€.

Dia

23 set. 2023
Expired!

Hora

(Activitat matinal)
09:00

Preu

15€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Jardins de Cap Roig
Calella de Palafrugell

Organitzador

Les passejades d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida