Les Passejades d’En Ruta: L’estany de Sils

On anirem

Situat al bell mig de la plana de la Selva, l’estany de Sils constitueix un dels millors ecosistemes de zona humida de l’interior de Catalunya, amb una gran varietat d’espècies vegetals de bosc de ribera i essent punt habitual d’estada de nombroses aus que bé hi romanen tot l’any, bé hi fan una aturada durant els seus viatges migratoris. La seva gran vàlua paisatgística i ecològica així com l’òptima xarxa de camins – sempre ben còmodes i planers – que s’hi ha habilitat fan d’aquest indret un escenari magnífic per a una caminada matinal d’allò més interessant i apta per a tots els públics.

En la nostra visita no només voltarem els aiguamolls, sinó que allargarem la ruta a través del mosaic agrícola i forestal que els envolta arribant-nos fins al turó – d’altitud gairebé inapreciable però de bones panoràmiques – de Puigsardina, ja en terme de Riudarenes i dins de l’espai natural dels Turons de Maçanet, coronat per dues atrotinades torres de telegrafia òptica.

Dades de la sortida

Hora d’inici Lloc d’inici/final Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
9:00h Estació del ferrocarril, Sils 15km 100 m Baixa Baixa 4-5h

 

  • Tarifa reduïda de 10€ per a pensionistes, menors de 12 i persones a l’atur o en situació d’ERTO, presentant en cada cas document acreditatiu.
  • El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny; no inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa.
  • Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 4€.

Dia

17 març 2024
Expired!

Hora

(Activitat matinal)
09:00

Preu

Normal: 15€ - Reduïda: 10€

Localització

Estació de tren
Sils

Organitzador

Les passejades d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida