Les Passejades d’En Ruta: Fonts i rieres d’Osor

On anirem

Amb un dels més atractius nuclis medievals de Catalunya – del qual sobresurten l’església de Sant Pere, la torre de Recs i els ponts Vell i de la Noguerola – la vila d’Osor, situada al cor de la comarca natural de les Guilleries, mereix sí o sí una visita i un passeig. Si a això hi afegim un entorn natural absolutament bucòlic cobert de bosc, drenat per cabaloses i pintoresques rieres i esquitxat de fonts d’aigua fresca i clara, recórrer la contrada esdevé pràcticament una obligació.

En aquesta sortida 13 quilòmetres – molt còmodes, alternant pistes i corriols i sense grans desnivells – seran suficients per obtenir una visió panoràmica d’Osor i dels seus ombrívols rodals, vigilats sempre pel proper i enlairat santuari de la Mare de Déu del Coll on, en acabar la ruta, podrem acostar-nos còmodament en cotxe per gaudir de les seves infinites panoràmiques i – per què no! – de la cuina que ofereix el restaurant annex.

Dades de la sortida de dissabte 18: De Queralbs a Núria pel camí Vell
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
13km 450m Baixa Mitjana 4-5h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

27 març 2022
Expired!

Hora

(Activitat matinal)
09:30

Preu

15€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Plaça de la Vila
Osor

Organitzador

Les passejades d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com