Les Passejades d’En Ruta: La Pedra Gentil

On anirem

La serra del Corredor ofereix al visitant, a banda dels seus infinits boscos de pins i d’alzines, un ric patrimoni històric i artístic que paga la pena conèixer. En aquesta ocasió ens hi enfilarem, en una còmoda excursió matinal, des de l’agradable població vallesana de Vallgorguina.

Si bé l’objectiu principal de la caminada serà conèixer el dolmen de la Pedra Gentil – sens dubte un dels més populars i escenogràfics del país – aquest no en serà pas l’únic al·licient. Al llarg del camí trobarem dues de les masies més boniques d’aquestes contrades – la del Vilar i la de Can Pradell de la Serra –, diverses fonts, les ruïnes de les esglésies de Santa Eulàlia i de Sant Genís de Tapioles i un munt més d’aquells petits elements patrimonials que donen caràcter al territori a la vegada que n’expliquen la història. Tot plegat enmig d’una magnífica boscúria mediterrània que, de tant en tant, s’obrirà per permetre’ns gaudir de la visió, ben propera, del gegantí massís del Montseny.

Dades de la sortida

Hora d’inici Lloc d’inici/final Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
9:00h Plaça de la Vila, Vallgorguina 11km 350 m Baixa Baixa 4-5h

 

  • El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny; no inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa.
  • Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 4€.

Dia

13 abr. 2024
Expired!

Hora

(Activitat matinal)
09:00

Preu

Normal: 15€ - Reduïda: 10€

Localització

Plaça de la Vila de Vallgorguina

Organitzador

Les passejades d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida