Les Passejades d’En Ruta: La riera d’Arbúcies

On anirem

Poques rutes hi ha a l’entorn del Montseny més agraïdes que recórrer la riba de la riera d’Arbúcies: camins força planers i sempre a la vora de l’aigua, que forma gorgues i petits saltants a l’ombra d’un magnífic bosc i amb l’atractiu afegit de la descoberta d’elements patrimonials tan rellevants com el pont romànic del Molí de les Pipes, l’antic edifici de la Corbadora o una bona col·lecció de fonts, sovint ben arranjades com a punts on fer una merescuda aturada.

En aquesta excursió – curta, ideal per fer en família o per a persones poc avesades a caminar – entomarem aquest clàssic trajecte de tornada a Arbúcies. Abans ens haurem deixat perdre pel casc antic de la vila – on descobrirem, entre d’altres punts d’interès, les característiques fonts de bomba – i haurem fet un recorregut bosquerol que, des de la popular font del Ferro, ens durà fins al molí de les Pipes resseguint primer el rec de la Plana i deixant enrere el mas del Congost tot travessant les passeres de fusta sobre la riera de les Truites en un paratge ben pintoresc i, a la primavera, d’un verd enlluernador.

Dades de la sortida

Hora d’inici Lloc d’inici/final Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
9:00h Plaça de la Vila, Arbúcies 9km 200m Baixa Baixa 3-4h

 

  • Tarifa reduïda de 10€ per a pensionistes, menors de 12 i persones a l’atur o en situació d’ERTO, presentant en cada cas document acreditatiu.
  • El preu inclou la preparació de la ruta i el guiatge amb explicacions detallades sobre el terreny; no inclou el trasllat fins al punt d’inici i final de l’itinerari ni cap qüestió sobrevinguda durant la marxa.
  • Si no disposeu d’assegurança d’accidents us la tramitarem per només 4€.

The event is finished.

Dia

21 abr. 2024
Expired!

Hora

(Activitat matinal)
09:00

Preu

Normal: 15€ - Reduïda: 10€

Localització

Plaça de la Vila d'Arbúcies

Organitzador

Les passejades d'En Ruta
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida