Rutes en la Tercera Fase: Vallvidrera i el Tibidabo

On anirem

Tot i la seva proximitat a la ciutat de Barcelona, la serra de Collserola amaga un munt de racons de gran bellesa, molts d’ells a més carregats d’història.

L’excursió que us proposem comença baixant de l’actual nucli urbà cap a la primitiva parròquia de Santa Maria de Vallvidrera, tot resseguint camins bosquerols – esquitxats de fonts – i voltant l’embassament, un ecosistema únic a tot el massís. Acte seguit, l’itinerari transita pels encisadors paratges que envolten la Vil·la Joana, darrera residència de Jacint Verdaguer.

A partir d’aquí la ruta – gairebé sempre per dins del bosc – es dreça i remunta fins al sostre de Barcelona: l’emblemàtica muntanya del Tibidabo, des d’on les panoràmiques de la ciutat al capvespre són inoblidables. Per acabar, ja en la penombra, els ombrívols racons de la font i el torrent de la Budellera ens permetran tornar a Vallvidrera sense haver de patir per la xafogor de les nits barcelonines.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
11km 400m Baixa Baixa 4-5h

 

El preu inclou la preparació de la ruta, el guiatge durant la ruta, informació detallada sobre el terreny i el lliurament posterior d’un dossier informatiu en format digital.

Dia

09 jul. 2020
Expired!

Hora

(Activitat de tarda-nit)
18:00

Preu

10€ (preu únic)

Localització

Plaça de les Basses d’en Barral
Vallvidrera

Organitzador

Rutes en la Tercera Fase
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com