En Ruta Urbana: Sant Feliu de Guíxols

On anirem

Sant Feliu de Guíxols – co-capital, conjuntament amb Palamós, del sector meridional de la costa Brava – és una localitat que mereix ser coneguda detingudament, amb menció especial al seu majestuós monestir presidit per la meravellosa Porta Ferrada.

En aquesta ocasió, però, centrarem la nostra atenció en les joies que s’amaguen a les rodalies de la vila. Primer visitarem les altures del massís de l’Ardenya on, a través d’un rocam granític de formes inversemblants, ens enfilarem fins al fantàstic mirador del puig Gros, inclòs en el repte dels 100 Cims de la FEEC. De baixada serà el moment d’acostar-nos arran de mar i de descobrir els paratges esquerps i poc freqüentats – fins i tot a l’estiu – de ses Ulleres i de la cala del Vigatà, abans de retornar a la “civilització” no sense prèviament rendir visita obligada a la popular ermita de Sant Elm.

.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
14km 550m Mitjana Mitjana 6-7h

 

El preu inclou preparació de la ruta i guiatge amb explicació detallada sobre el terreny, dossier informatiu en format digital a lliurar un cop realitzada l’activitat i assegurança d’accidents.

Dia

05 juny 2022
Expired!

Hora

(Activitat de dia complet)
10:00

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Jardins de Juli Garreta
Sant Feliu de Guíxols

Organitzador

En Ruta Urbana
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com

Pròxima sortida