En Ruta Urbana: Santa Coloma de Farners

On anirem

La capital de la comarca de la Selva – que ja de per sí mereix una bona passejada, prestant especial atenció al seu patrimoni modernista – s’emmarca en un territori força desconegut però d’una gran bellesa natural; un territori que, a més, amaga un ric patrimoni històric i artístic del qual sobresurt sobre manera el pintoresc conjunt que formen el castell i l’ermita de la Mare de Déu de Farners.

En aquesta ruta coneixerem aquests rodals tan escenogràfics com paisatgísticament variats. De primeres, el sempre bulliciós parc de Sant Salvador ens farà de porta d’entrada a la riera de Santa Coloma i al seu bosc de ribera; més endavant, i entre densos boscos que ens recordaran a les properes Guilleries, ens enfilarem fins al vertiginós Balcó de Penjacans, camí de les altures on trobarem el castell i del veí turó del Vent, des d’on les vistes són senzillament espectaculars; per últim, les formes inversemblants de les boles granítiques del Rocar ens amenitzaran la tornada a la vall i, tot seguit, a la vila.

Dades de la sortida
Distància Desnivell Dificultat física Dificultat técnica Durada aproximada
17km 650m Mitjana Baixa 6-7h

 

El preu inclou el guiatge durant la ruta, informació detallada sobre el terreny i el lliurament posterior de material divulgatiu.

Dia

05 febr. 2022
Expired!

Hora

(Activitat de dia sencer)
Tot el dia

Preu

20€ (adults) - 10€ (menors de 12 anys i majors de 65)

Localització

Plaça de Farners
Santa Coloma de Farners

Organitzador

En Ruta Urbana
Telèfon
633 01 50 87
Email
info@enrutaitineraris.com